Робін Гобб

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Робін Гобб (англ. Robin Hobb) – псевдонім американської письменниці Марґарет Астрід Ліндхольм Огден (англ. Margaret Astrid Lindholm Ogden; нар. 5 травня 1952). Здобула визнання як авторка серії творів для широкого кола читачів та поціновувачів жанру фентезі. Пише також під псевдонімом Меган Ліндгольм.
Майбутня письменниця народилась у Берклі, Каліфорнія. У десятирічному віці переїжджає з родиною до міста Фербанкс, Аляска. По завершенню навчання у місцевій школі та короткотривалого навчання в університеті м. Денвера вона повертається на Аляску. Одружується з Фредом Огденом та виїздить до його рідного міста, що розташоване на острові Кадьяк.
Згодом розбудовує кар’єру письменниці, починаючи з написання нон-фікшн творів для дітей та юнацтва на сторінках часописів Humpty Dumpty, Jack and Jill та Highlights for Children. У 1995 році під псевдонімом Гобб було видано перший роман авторки «Учень вбивці», дебютний твір у галузі героїчного фентезі, що започаткував перший цикл з трьох відомих трилогій: «Сага про Видців», «Сага про живі кораблі», а також «Сага про Шута та Вбивцю».
Джерело: nashformat

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 3. ( 3 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 3 (10.23 Мб)
Всего книг: 3. Объём всех книг: 10 Мб (10,731,534 байт)

Автор


Трилогія про Провісників

Фэнтези: прочее  
- Учень убивці (пер. Юрій Єфремов) [на украинском (uk)] (а.с. Трилогія про Провісників -1) [Windows-1251] 1.39 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.