Наодинці з акулами [Джеймс Олдрідж] (fb2)


Джеймс Олдрідж  
(перевод: В. Гнатовський)

Приключения  

Наодинці з акулами [на украинском (uk)] 586 Кб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)

Наодинці з акулами (fb2)Добавлена: 29.10.2016 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2012-01-12
Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Издательство ЦК ЛКСМУ «Молодь»
Город: Київ
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)
  (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Ім'я прогресивного сучасного англійського письменника Джеймса Олдріджа широко відоме із Радянському Союзі. Радянські люди добре знають також кінофільм «Останній дюйм», побудований за однойменним оповіданням цього письменника.
Льотчик Бен, щоб заробити собі на прожиття, вирушає знімати на дні моря фільм для американської кінокомпанії. У небезпечному поєдинку з акулами він втратив руку і тільки завдяки своєму сипові Деві якось врятувався.
Перед льотчиком постає пекуче питання; як жити? Де знайти роботу інвалідові?
Зробивши протез, Бен приховує своє каліцтво, знову летить у далеку бухту і з кіноапаратом спускається під воду… Тепер він знімає морських гігантів, сидячи в спеціальній клітці. Але нові, смертельно небезпечні пригоди чекають льотчика. Які саме? Як вони закінчилися? Про це читач дізнається з другого оповідання, вміщеного в книжці, — «Наодинці з акулами».
Пройняті почуттям палкої симпатії до простих, чесних і мужніх людей, написані чудовою мовою, з гострим сюжетом, оповідання викликають глибокий інтерес у читача.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.

  (Custom-info)




  [Оглавление]