Феномен Фенікса [Валентин Лукич Чемерис] (fb2)


Валентин Лукич Чемерис  

Научная Фантастика   Приключения   Ужасы  

Феномен Фенікса [на украинском (uk)] 2.42 Мб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2009 г. (post) (иллюстрации)

Феномен Фенікса (fb2)Добавлена: 13.06.2015 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2013-04-21
ISBN: 966-525-569-,Х Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Фітосоціоцентр
Город: Київ
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)
  (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Хто ми, люди з планети Земля, третьої планети Сонячної системи, що обертається — наша космічна адреса, — в рукаві Оріона галактики Молочний Шлях, і що таке Всесвіт у всьому його огромі, і яка його подальша доля; про Великий Вибух, що породив усе суще, про Бога-Творця і його пошуки, про кінечну, вельми сумну еволюцію Сонця, стискання Всесвіту, про трагічну долю, що чекає людство і білий світ і про нове відродження, в чому й криється незнищенність Всесвіту; про його циклічність від вибуху до вибуху, — про це і багато про що інше своєрідний роман-есе письменника Валентина Чемериса «Феномен Фенікса».
У книзі також вміщено низку фантастичних повістей та оповідань, серед яких «Особлива місія мадам Крижанівської», «Подорож після смерті», «Інтерв’ю на Чорториї», «Ліліт — птиця нічної грішної любові» (вперше так детально розповідається про біблійну попередницю Єви, першу дружину Адама) та інші пригодницькі, містичні речі, гостросюжетні, із своєрідним поглядом письменника на різні загадкові явища, про таємниці людської душі і світу, що нас оточує.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.

  (Custom-info)




  [Оглавление]