Ден Браун

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Ден Браун (англ. Dan Brown, Daniel Gerhard Brown; нар. 22 червня 1964, Екзетер, штат Нью-Гемпшир, США) -сучасний американський письменник, журналіст і музикант, більше відомий як автор криптоісторичних романів. Його твори перекладені на багато мов, багато разів екранізувалися, а шум навколо деяких висловлених ним псевдоісторичних теорій не вщухає досі. Всі книги Дена Брауна є світовими бестселерами і користуються великою популярністю серед читачів. Письменник заявляє, що описані в його творах події засновані виключно на реальних історичних фактах, що і викликає хвилю дискусій серед істориків і релігієзнавців. Але читати книги Дена Брауна варто не стільки заради історичної достовірності, скільки заради захоплюючого детективного сюжету, складних інтриг і захоплюючих дій.
Народився письменник в сім'ї професора математики і музиканта. Від матері йому дісталася любов до музики (Ден навіть випустив кілька дисків зі своїми піснями), а від батька - до створення складних конспірологічних теорій і шифрів. Крім написання книг, письменник займається журналістикою і регулярно публікується в відомих світових виданнях. Свою першу книгу «Цифрова фортеця» він видав у 1988 році. У творі розкривається діяльність спецслужб, висуваються теорії про різні таємні товариства і релігійні змови. Події розгортаються навколо шифру для захисту електронної інформації, що не піддається декодуванню. Агентство національної безпеки США довгий час намагається розгадати таємниче послання, зашифроване шифром «цифрова фортеця», але зазнає невдачі. Але насправді це послання - вірус, створений, щоб підірвати основу безпеки країни. Хоч описане автором у творі має мало спільного з реальністю, це не заважає йому бути дуже захоплюючим. Найвідомішою і успішної книгою Дена Брауна є виданий в 2003 році «Код да Вінчі». Це трилер з елементами детективу, який пропонує читачеві ряд цікавих історичних і релігійних загадок. У перші ж дні після виходу твір став американським бестселером, а вийшовша в 2006 році екранізація привернула до нього ще більше шанувальників. Сюжет «Коду да Вінчі» отримав розвиток в творі «Інферно», за яким теж був знятий фільм.
У творах Дена Брауна тісно переплітаються реальні і вигадані факти. Саме це робить літературу американського письменника і журналіста такою популярною далеко за межами рідних США. Кожна новинка Дена Брауна незмінно користується успіхом і стає бестселером, а після екранізації вже трьох творів режисери та продюсери не мають наміру зупинятися.

Джерело: yakaboo

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 9. ( 9 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 8 (17.19 Мб),  epub книги - 1 (0.99 Мб)
Всего книг: 9. Объём всех книг: 18 Мб (19,066,836 байт)
Средний рейтинг 5Всего оценок - 10, средняя оценка книг автора - 5
Оценки: нечитаемо - 0, плохо - 0, неплохо - 0, хорошо - 0, отлично! - 10

Автор


Роберт Ленґдон

Триллер  

- Джерело (пер. Ганна Яновська) [на украинском (uk)] 1.99 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
- Точка Обману (пер. Володимир К. Горбатько) [на украинском (uk)] 1.91 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
- Цифрова Фортеця (пер. Володимир К. Горбатько) [на украинском (uk)] [windows-1251] 1.5 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 

Триллер   Детектив   Исторический детектив  
- Янголи і демони (пер. Анжела Камʼянець) [на украинском (uk)] (а.с. Роберт Ленґдон -1) 2.08 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
- Код да Вінчі (пер. Анжела Камʼянець) [на украинском (uk)] (а.с. Роберт Ленґдон -2) 1.75 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
- Код да Вінчі (пер. Евгения Анатольевна Кононенко) [на украинском (uk)] (а.с. Роберт Ленґдон -2) 3.07 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
- Інферно (пер. Володимир К. Горбатько) [на украинском (uk)] (а.с. Роберт Ленґдон -4) 2.67 Мб скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
-  Джерело  (пер. Ганна Яновська) [на украинском (uk)] (а.с. Роберт Ленґдон -5) 0.99 Мб скачать: (epub 2) - (epub 2+fbd)  читать: (полностью) - (постранично)

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.

Впечатления

Меридиан про Браун: Код да Вінчі (Триллер) в 16:17 (+03:00) / 11-01-2016

Книга написана прекрасним теологом Деном Брауном відкриває нам безліч варіантів і домислів на історичну тему і подій минулого. Видатні особи минулого до цих пір хвилюють і розказують історію свого життя. Можливо всі події написані невірно, проте автор сміливо розкриває потаємні закутки біографій усіх представників цього роману, підкріплюючи як тільки можливо фактами свої домисли.
Хто знає чи все так відбувалося, але приховувати правду теж не варто. Звичайно, будуть і не вдоволені та наклепники, принаймні в такі темі, про яку і обговорює автор. Книга буде цікавою і для теологів та істориків. Хоча простим людям теж не завадить прочитати.

Рейтинг: 0 ( 2 за, 2 против).