В’ячеслав Астров-Чубенко

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

В'ячеслав Олександрович Астров-Чубенко народився 21 грудня 1973 року в Миколаєві (Україна).
У 1997 році закінчив з відзнакою фізико-математичний факультет Миколаївського педінституту за спеціальністю викладач фізики та астрономії.
У 2010-му підтвердив диплом астронома в Австрії. Докторант (аспірант) Віденського Університету за спеціальністю астрономія.
З 2002 року – член Національної Спілки журналістів України.
З 2008 р. – активний член Віденської Робочої Спільноти Астрономії (Wiener Arbeitsgemeinschaft für Astronomie), з 2014 – член Астрономічного Товариства Австрії (ÖGAA).
Перші публікації в газетах та альманахах Миколаєва з 1992 року.
З 1997 року – працює як журналіст в газетах і пише наукову фантастику.
З 2001 року – публікації оповідань у журналах: «Порог» (Кіровоград), «Звездная дорога» і «Если» (Москва), «Реальность фантастики» і «Вселенная. Пространство. Время» (Київ), «Интересная газета» (Київ), газети «Еліта», «Діалог» та ін. (Миколаїв), у збірниках фантастики (Київ та Миколаїв).
Збірки оповідань та повістей «Звонок» і «Защитная реакция» (1999), «Последний экзамен» (2002), «Поединок» (2004), «Оранжевая тетрадь фантаста» (2005), «Поєдинок» (2005) (у перекладі на українську мову) видано в Миколаєві.
У 2006 році в Миколаєві ж видано тритомник: «Девушка с Луны» (гумористична фантастика), «Отражение по вертикали» (наукова фантастика) та «Пат три хода» (соціальна фантастика).
Біографія, коротка бібліографія і нарис про творчість Вячеслава Астрова-Чубенко опубліковані в енциклопедичному довіднику «Фантасти сучасної України» (Харків, 2007 р.).
Нагороди:
Лауреат спеціальної премії «За мужність та волю до життя» П’ятого Міжнародного фестивалю фантастики «Зоряний Міст», Харків, 2004 р.
Лауреат літературної премії в номінації «Висхідні зірки» Міжнародного фестивалю фантастики «Планета 8141 Nikolaev», Миколаїв 2002 р.
З грудня 2006-го живе у Відні (Австрія).
Тут підготував до публікації три НФ-романи, написав кілька оповідань, підготував до друку збірку оповідань і повістей.
У 2013 р. в Києві вийшли друком романи «Всего лишь трасер» і «Всего лишь сон». У 2014 р. підготовлено до видання роман «Отражение по вертикали» та збірка оповідань «Космічні діалоги». У 2015 році збірка «Космічні діалоги» видана в Австрії в перекладі на німецьку мову.
Область інтересів: астрономія та інші природничі та точні науки, фантастика, високі технології. За власними словами, сангвінік, прагматик, аналітик, атеїст, який живе під девізом: «Кожне століття, що мене не вбиває, робить мене сильніше». З урахуванням інтересів і освіти у творчості віддає перевагу науковій фантастиці.

Джерело: офіційний сайт

Показывать:   Сортировать по:

Показываем книги: (Автор) (все книги на одной странице)

Количество книг по ролям: Автор - 3. ( 3 на иностранном языке)
По форматам:  fb2 книги - 2 (2.05 Мб),  doc книги - 1 (0.06 Мб)
Всего книг: 3. Объём всех книг: 2 Мб (2,212,506 байт)
Средний рейтинг 5Всего оценок - 1, средняя оценка книг автора - 5
Оценки: нечитаемо - 0, плохо - 0, неплохо - 0, хорошо - 0, отлично! - 1

Автор


Алфізика

Научная Фантастика  

-  Захисна реакція  [на украинском (uk)] 66 Кб скачать: (doc) - (doc+fbd)  читать: (полностью) - (постранично)

Юмористическая фантастика  

- Право на пиво [на украинском (uk)] (и.с. Алфізика) 1.09 Мб скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)

Научная Фантастика  

Зарегистрируйтесь / залогиньтесь для выкачки нескольких книг одним файлом.